DÜZCE’DE HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ DÜZENLENECEK DÜZCE’DE HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ DÜZENLENECEK

Düzce Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yolların açılması ve asfaltlanması, bordür yapımı, bozulan asfaltların yenilenmesi gibi çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin farklı bölgelerinde geniş kapsamlı üstyapı iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kaldırım Örme

Yolları bozuk ve sorunlu olan bölgelerde yürütülen çalışmalar kapsamında, 2 bin 318,36 ton asfalt yama serimi gerçekleştirilirken, yol ve ulaşım sorunu yaşanan mahallelerde ise 4 bin 950 metre yeni yol açıldı. Ayrıca, görüntü ve estetik açısından sorunlu olan toplamda 30 km yolun reglaj çalışması yapıldı.

Hamidiye Pazaryeri (2)-2

Ağa Mahallesi'nde etkinlik amaçlı kullanılmak üzere 130 m2 kapalı alana sahip 2 katlı sosyal tesis binası ile Hamidiye Mahallesi’nde modern görünümde inşa edilen 2 bin 337 m2 kapalı alana sahip çelik pazaryeri tamamlandı.

Asfalt (2)-1

Tuhafiyeciler için kapalı modern pazaryerinin inşa edileceği Aziziye Mahallesi’nde, eski pazaryerinin 5 bloktan oluşan kısmının yıkımı da gerçekleştirildi. Asar Deresi’nde Küçüksu ile Şaguç Köpüsü arasında süren rekreasyon projesi kapsamında, 2. köprünün çelik aksamı tamamlandı.