17-18 Temmuz tarihleri arasında yaşanan sel ve heyelan afetlerinin büyük milyonlarca liralık zarar yol açtığı Akçakoca'da hem halka moral olması hem de turizmin tekrar canlanması için Akçakoca Belediyesi ve sponsorlar tarafından organize edilen Yaz Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ülkücü camianın sevilen sanatçılarından biri olan Ali Kınık, Akçakoca Yaz Şenlikleri kapsamında organize edilen konserde Akçakocalılar ve misafirlerle buluştu.

Gerçekleştirilen konsere MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz da konuk olarak katılırken, konser sırasında Akçakoca Belediye Başkanı OKan Yanmaz, Ali Kınık’a hediye takdiminde bulundu.

Sevilen Sanatçı Kınık konserinde Feride, Ali Ayşe’yi Seviyor, Bu Şarkı Senindi Unutma, Çal Kemancı, Son Bir Defa gibi birçok sevilen türküsünü seslendirirken, yoğun alkışlarla sahneden ayrıldı.

Ali Kınık kimdir?

Ali Kınık, 1974 yılında Malatya-Akçadağ’da doğdu. Liseyi Malatya’da okuduktan sonra Elazığ, Fırat Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Yazıları ve şiirleri, birçok gazete ve dergilerde yayımlandı. Şarkıları ve şiirleri birçok sanatçı tarafından albümlerde seslendirildi.



1996 yılında “Beni Öldü Say” adlı albümüyle piyasada yerini aldı. Bu albümü Kültür Müzik firması çıkartmıştır. 2003 yılında “Bu Şarkı” adlı albümü ile dikkatleri üzerine topladı. Ali Kınık, 2005 yılında “Bir Millet Uyanıyor”, 2006 da “Duvar Yazısı”ve daha sonra 2008 yılında “İsyan Şarkıları” adlı albümü çıkardı.
Ali Kınık, 2010 yılında altıncı albümü “Ali Ayşe’yi Seviyor” u çıkardı. 2012 yılında yılında yedinci albümü “Düş’e Kalk’a” ve 2015 yılında sekizinci albümü “Kalbi Kırık Şarkılar”ı çıkardı.
Albümleri:
1996 – Beni Öldü Say
2003 – Bu Şarkı
2005 – Bir Millet Uyanıyor
2006 – Duvar Yazısı
2008 – İsyan Şarkıları
2010 – Ali Ayşe’yi Seviyor
2012 – Düş’e Kalk’a
2015 – Kalbi Kırık Şarkılar