Akçakoca Belediyesi tarafından sponsor firmaların desteği ile düzenlenen ve turizme can suyu olması hedeflenen yaklaşık 25 günü kapsayan Yaz Şenlikleri sürüyor.



17 Temmuz'da yaşanan sel be heyelan afetleri nedeniyle milyonlarca liralık hasarın oluştuğu kentin kısa sürede ayağa kalkması için devlet tüm kanallarıyla seferber olurken, kurulan Akçakoca Turizm Platformu da yaz döneminin en iyi şekilde değerlendirilmesi için tanıtım atağına devam ediyor. Bayramda bürokratlardan siyasilere çok sayıda ismi ağırlayacak olan Akçakoca'da bayramı da içine alan şenlikler ünlü sanatçıları konuk ediyor.

Şenliklerin ikinci akşamı sahneye çıkan Gülden Mutlu Akçakocalılar'ı selamlayarak, birbirinden güzel birçok parçasını seslendirdi. Hayranları, Mutlu'ya seslendirdiği parçalarda eşlik ederek, konsere renk kattı.

Yaklaşık iki saatlik performansının ardından Gülden Mutlu'ya, Akçakoca Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz tarafından hediye takdim edildi. Ünlü şarkıcı Mutlu, Akçakoca’yı çok beğendiğini söyledi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini, Başkan Yanmaz'ın iyi olduğunu ve Başkan Yanmaz'a teşekkür ettiğini belirtti.



Başkan Yanmaz'ı ziyaret etti

Öte yandan pop müziğin sevilen ismi Gülden Mutlu, konser için geldiği Akçakoca'da sahne öncesi

geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı, ekibiyle birlikte evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz, Gülden Mutlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 17-18 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel felaketi hakkında Başkan Yanmaz'dan bilgiler alan şarkıcı Gülden Mutlu, bu yaşanılan afetten ve hayatını kaybedenlerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Haber: C. ÜSTÜNER