Akçakoca Devlet Hastanesi'nin doktor kadrosu yeni atamalarla genişliyor. Hastanenin Başhekimi Muzaffer Haldun Çolak, yaptığı açıklamada, hastanede 9 doktorun göreve başladığını, yakın zamanda 2 doktorun daha göreve başlayacağını söyledi.

"Acilde 9 pratisyen hekimin ataması gerçekleştirildi"

İhtiyaç olunan tüm alanlarla ilgili olarak çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Çolak, şöyle konuştu:

"Hekim kadromuz son atamalarla birlikte genişlemeye başladı. Acil servisimizde 9 pratisyen hekimin ataması gerçekleştirildi. Görevlerine başlamış durumdalar. Çok yakın bir zaman dilimi içerisinde yine acilde 2 hekimimiz aktif olarak görev vermeye başlayacak. Atama dönemlerimizde ihtiyaçlarımızı tamamlamak üzere taleplerimizi iletmeyi sürdürüyoruz. Onun dışında Göz Hastalıkları Uzmanımız görevine başladı. Çocuk Hastalıkları Uzmanı görevine başladı. Hasta kabulüne başladılar. Atama dönemlerimizde ihtiyaçlarımızı tamamlamak üzere taleplerimizi iletmeyi sürdürüyoruz.” "

"En büyük amacımız acilimizin hastalarımızın ihtiyaçlara yanıt verebilmesi"

Çolak, acil servis alanının genişleteceğini, bu sayede hızlı bir şekilde hastaların ihtiyaçlara yanıt verileceğini belirtti.

Çolak, "Acil’in genişletme planı ile ilgili olarak da zaten bu uzun süreli bir tasarruf içerisinde düşünülüyordu. Tabii ki planlanan genişletme projesi çizilmiş durumda. Süreç hızlı bir şekilde işliyor. En yakın zamanda acilde yapı çalışması başlamış olacak. En büyük amacımız acilimizin daha hızlı bir şekilde hastalarımızın ihtiyaçlara yanıt verebilmesi. Kısa sürede daha geniş kapasiteli bir alana kavuşmuş olacağız. Hekim kadrolarımızı da genişletmemizden dolayı hizmet kalitemizi artırmış olacağız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor." dedi.