Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Hacıyusuflar Mahallesi’nde yeni yaşam alanı hedefiyle yapımı tamamlanan ve 18 Temmuz 2019 tarihinde yaşanan sel felaketi sonrası büyük hasar gören 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nın tadilat çalışmalarının 12 gün içerisinde biteceğini ifade etti.

"Akçakoca’da sosyal yaşantıya yeni bir alternatif kazandıracağız"

Belediye Başkanı Yanmaz, 52 dönüm üzerinde inşa edilen parkı yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Akçakoca’da sosyal yaşantıya yeni bir alternatif kazandıracaklarını söyleyen Başkan Yanmaz, sadece Hacıyusuflar Mahallesi’ne değil, tüm bölgeye hizmet sunacak projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını dile getirdi.

Hacıyusuflar Mahallesi Değirmen ağızında bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nın 18 Temmuz’da yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören parkın Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın girilim ve talimatları ile kısa süre sonra Akçakocalılar ile günü birlik Akçakoca’ya gelen misafirlerin yeniden hizmetine sunulacak.

"12 gün sonra her şeyi ile eski haline getirilecek"

Park içinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yanmaz yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl 18 Temmuz’da bir sel felaketi yaşadık ve en büyük hasar alan yerlerden biri de 15 Temmuz Parkı'ydı. Hızla onarım çalışmalarına başladık.

Allah’ın izni ile parkımızı 12 gün sonra her şeyi ile eski haline getirilmiş şekilde bulacaksınız. Hatta ve hatta daha fazlası ile vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. İnşallah hayırlara vesile olur ve sürede şuan itibari ile başladı."