Akçakoca’da lösemi hastası 10 aylık bebeğin tedavi masraflarını karşılamak üzere sahnelenen 
tiyatro oyunu, oldukça kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından izlendi.



Kadının toplumdaki ikincil konumuna değinen dramı Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, eşi Nursen Yanmaz ve Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ile birlikte izledi.



Zonguldak Sanat Tiyatrosu grubunun ücretsiz oynayarak katkı verdiği oyun için belediye meclis salonunu tahsis eden Başkan Okan Yanmaz, konuklara seslendiği konuşmasında, geliri minik bir hastanın tedavisinde kullanılacak olan bu oyunu Akçakoca’ya getiren tüm duyarlı kişi ve kurumlara teşekkür etti.



Belediye Başkanı Yanmaz, Akçakoca’nın bir tiyatro salonunun olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu söylediği konuşmasının sonunda, ilçeye 700 izleyici kapasiteli bir tiyatro salonu yapacaklarını söyledi. Başkan Yanmaz’ın tiyatro müjdesi konuklar tarafından alkışlarla karşılandı.



Konuşmanın ardından başlayana oyunu, yaklaşık 150 kişi izledi. 106 kişilik salonda yer bulamayan izleyiciler, basamaklara ve salon kenarlarına yerleştirilen sandalyelere oturdular.



200'e yakın biletin satıldığı ve tüm gelirinin Akçakocalı 10 aylık lösemi hastası bebeğin tedavisinde kullanılacak olan oyun için tüm çalışmaları yürüten ise CHP Akçakoca ilçe başkanlığı oldu.



Tiyatro oyunundan önce konukları kapıda tek tek karşılayan Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve yönetimi, her izleyiciyi dış kapıda karşılayıp salona aldı.



Oyunun bitiminin ardından sahneye davet edilen CHP İlçe Başkanı Abanoz, konuklara hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Anlamlı gece, birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.