Akçakoca’da sosyal faaliyetler söz konusu olduğunda en ön safta yer alan ve vatandaşla her zaman iç içe olması nedeniyle takdir toplayan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın eşi Nursen Yanmaz, koronavirüs salgını sürecinde de sık sık sahada ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

Aynı zamanda Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma Birimi Koordinatörü olan Nursen Yanmaz, salgın nedeniyle kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının bugün açılması ile birlikte salonları ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulundu.

Hafta sonu yaptırılan dezenfeksiyon ilaçlamasının ardından berber, kuaför ve güzellik salonlarını gezerek yüz koruyucu maske ve el dezenfektanı dağıtımı yapan Yanmaz, sadece esnafa değil maskesi olmayan vatandaşlara da maske takdim etti. 

Koronavirüs salgını nedeniyle çok zorlu süreçlerden geçildiğini belirten Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma Birimi Koordinatörü Yanmaz, “Hayırlısıyla uzun zamandır mesai yapamayan berber, kuaför ve güzellik salonlarımız bugün itibariyle faaliyete geçti.

Bizde berber, kuaför ve güzellik salonlarımızı ziyaret ederek çalışanlara yüz koruyucu maske, el dezenfektanı dağıttık. Kendilerine bol kazançlı günler diliyorum.” diye ifade etti.