Akçakoca Kent Meydanı’na 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümüne saatler kala Atatürk heykeli dikildi. Heykelin dikilme çalışmalarını MHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz yerinde takip ederken, onlara MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ergin Özensel de eşlik etti.

Atatürk heykelinin Akçakoca’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi

Heykel dikim çalışmaları sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, eskiden Atatürk Meydanı olarak bilinen bu meydana böyle bir düzenleme yaptıklarını, 19 Mayıs’a yetiştirmek için de hızlı bir çalışma yürüttüklerini söylerken, Atatürk heykelinin Akçakoca’ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

“Gurur duyduk”

Başkan Yanmaz’dan sonra bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, vatandaşların içinde olarak onların görüş ve taleplerini dinlediklerini, taleplerin Başkan Yanmaz tarafından hayata geçirilmesi karşısında gurur duyduklarını söyledi.

Özensel, ”Başkanımız sağolsun. Akçakoca’nın merkezini çok güzel değiştirdi. Herkesin takdir ettiği çalışmaları yaptı. Güzele güzel dememiz lazım. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

“Final çalışması oldu”

Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Koordinatörü Nursen Yanmaz da yaptığı açıklamada, meydan düzenlemesi sonrasında Atatürk heykelinin final çalışması olduğunu belirterek, Akçakoca’ya hayırlı olmasını diledi.

Heykelin dikilmesi aşamasında ekipleri yalnız bırakmayan MHP Düzce İGM üyesi Ergin Özensel de yaptığı açıklamada, çok güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Başkan Yanmaz’a özellikle teşekkür etti

Türk büyükleri heykellerinin de yıllardır beklenen bir çalışma olduğu belirten Özensel, Akçakoca’ya yakışan ve özlenen çalışmalar olduklarını söyleyerek Başkan Yanmaz’a özellikle teşekkür etti.

Son olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, ”Okan Yanmaz ve ekibi kısıtlı imkanlarla Akçakoca’nın çehresini değiştiren güzel işler yapıyor. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, geç saatlere kadar yoğun mesai harcayan personelini de unutmadı. Çalışan personelin yanlarına giderek kendilerine teşekkür eden Yanmaz her zaman kendilerinin yanında olduğunu, birlikte el ele vererek çok daha güzel hizmetleri Akçakoca’ya kazandıracaklarını söyledi.