Ülkemizi olduğu gibi tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs salgınına karşı, en ön cepheden mücadele eden sağlık çalışanlarına, Akçakoca halkından alkışlı destek geldi.

Dünyanın her yerinde saat 21.00’da başlayan alkışlı destek kampanyası, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla Türkiye’de de hayat bulmuş, önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’la birlikte alkışlı destek kampanyasına katılmıştı.

Tüm sosyal konularda yüksek duyarlılık gösteren Akçakoca haklı, sağlık çalışanlarına alkışla destek verme konusuna da kayıtsız kalmadı.

Önceki dönem Akçakoca Belediye Başkanı Eczacı Cüneyt Yemenici de dahil ilçe halkı dün akşam alkışlarla sağlık çalışanlarına destek verdi.

Ev halkının saat 21.00’da balkonlara çıkarak alkışla destek verdiği etkinliğe, kimi işyeri çalışanları da çalıştıkları yerlerden alkışlarıyla destek verdi.

Sosyal medya üzerinden geniş kitlelere ulaşan etkinlik kapsamında, saat 21.00 itibarıyla Düzceli vatadandaşlar da evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.