Akçakoca’da yapılacak olan Yeniden Refah Partisi Düzce İl Divan toplantısı için Akçakoca’da bulunan heyet, toplantı öncesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
 


Ziyaret esnasında ilginç anekdotlar da ortaya çıktı. Çarşı merkezinde bulunan bir çiçekçi dükkanını ziyaret eden heyete çiçek ikram jesti geldi. 
 


Parti’nin Kocaeli İl Başkanı olan eski Kartepe belediye başkanı Mehmet Aras ve Düzce İl başkanı Nezir Merttürk’ün başında yer aldığı heyet, Merkez camii altındaki esnaf ziyaretlerinden başladığı gezisini, çarşı merkezi esnaflarını ziyaret ederek tamamladı. 

Ziyaret esnasında Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Merkez camii altındaki çay ocağında oturan vatandaşlara yönelik bir konuşma yaptı. 



 
Aras’ın ayakkabılarını çıkartıp bir sandalye üzerinde yaptığı konuşma can kulağıyla dinlenirken, siyasetin tecrübeli ismi Aras’ın konuşması dinleyenlerden taktir topladı. 



Yeniden Refah Partisi heyeti, öğle namazına kadar esnaf gezisi olarak planladığı ziyaretlerini, namaz sonrası parti binasında yapacağı il divan toplantısıyla sürdürecek.