Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçedeki bir otelde düzenlenen iftar programına yoğun katılım gösterildi. 400 civarındaki oda üyesinin yanı sıra Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, STK temsilcileri ve akademisyenlerin davetli olarak katıldığı iftarda ayrıca çevre ve il ve ilçelerin TSO yönetimleri de yer aldı.



İftar yemeğinin yenmesinin ardından kürsüye çıkan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant davetlilere ve üyelere seslendi.

"Akçakoca fındığının coğrafi işaretini aldık"

Pazvant yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "OSB, malum ekonomik nedenlerle durağan seyrediyor. Bunun dışında 3 farklı OSB kurma çalışmamız da olacak. Akçakoca fındığının coğrafi işaretini aldık. Ziraat Odası ve kaymakamlık işbirliği ile iyi tarım uygulaması çalışması yapmaktayız. Eğitim programlarımız aynı heyecan ve şevkle devam ediyor. Katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum."



Başkan Pazvant’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu dua okuyarak bolluk ve bereket temennisinde bulundu.

Haber: C. ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ