O Tur Bu Tur Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Ömer Özcan, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ana gündemi turizm tanıtım faaliyetleri oldu.
2017 yılından bu yana Düzce ve Akçakoca’nın tanıtımı için çalışmalar yapan A grubu turizm seyahat acentesi O Tur Bu Tur Turizm, Akçakoca ve Düzce genelinin kültürel, tarihi ve turistik yerlerinin tanıtım çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Yanmaz’a bilgi verdi.



2020 yılında gerçekleştirecekleri projeler ile çalışmalar hakkında Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile bir araya gelen Genel Müdür Ömer Özcan, Akçakoca’da gerçekleştirilecek turistik faaliyetler ile ilgili olarak istişarede bulundu.
Göreve geldiği ilk günden bu yana Karadeniz’in parlayan yıldızı Akçakoca’yı turizmde hak ettiği noktaya ulaştırmak için çalışan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, kentin turizm çıtasını yukarılara taşıyacak her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Yapılan görüşme sonrası O Tur Tu Tur Genel Müdürü Ömer Özcan tarafından Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a ve eşi Nursen Yanmaz’a hediye takdiminde bulunuldu.