Düzce'nin Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde büyük tahribata yol açan sel felaketinin üzerinden 2 ay geçerken, afet bölgelerinin yaralarını sarmak için hem çalışmalar hem de yardımlar devam ediyor.

Sel felaketinden etkilenen afet bölgelerinde yaşayan selzedelere desteğini sürdüren İYİ Parti Düzce Teşkilatı, Sakarya ve Kocaeli teşkilatlarıyla birlikte selzedeleri ziyaret ederek desteğini sürdürdü.



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan’ın de yer aldığı heyetle birlikte yardımları yerine ulaştıran İl Başkanı Yunus Özay Er, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızla görüşerek ihtiyaçlarını yeniden listeledik"

"Büyük bir sel felaketi sonrası yaralarını sarmaya devam eden afet bölgelerimize yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu sefer de Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Türkkan’ın iştirakleri ve Sakarya İl Başkanımız Sayın Selçuk Kılıçarslan, Kocaeli il başkanımız Sayın Şambaz Yıldız'ın katılımları ile Kocaeli ve Düzce İYİ Parti İl Teşkilatı'nın hazırladığı erzak yatak ve boya malzemelerini, İlçe Başkanımız Sayın Behçet Alkan Lokum ve Akçakoca teşkilatının organizasyonu neticesinde afet bölgesine ulaştırdık. Vatandaşlarımızla görüşerek ihtiyaçlarını yeniden listeledik. Burada yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bizden talep ettikleri ihtiyaç malzemelerinin teminini sağlayıp tekrar gelmek üzere afet bölgesinden ayrıldık. Destek kampanyamıza Sosyal politikalar ve Kadın Politikaları Başkanlığımız başta olmak üzere katkılarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyoruz. İlgili bölgeye yardımlarımız devam edecek, hayat normal akışına tam manası ile dönene kadar bölge halkının yanında olacağız."

Haber: C. ÜSTÜNER