Mevlit Kandili vesilesiyle Akçakoca İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği “Efendimizin (S.A.V) İşaretleriyle Mutlu Yuva” adlı konferansa İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül katılacak. Saat 18:30 da

Akçakoca Merkez Camii’nde düzenlenecek konferansta mutlu olmanın reçeteleri sunulacağı ifade edildi.

Akçakoca İlçe Müftülüğü, konferansa tüm Akçakoca halkını davet etti.
 
Mustafa Akgül Kimdir ?
1950 de Kayseri’nin Erkilet nahiyesinde doğan Mustafa Akgül,ilk orta ve yüksek tahsilini Kayseride yaptı.Mesleğe imam olarak başlayıp 3 yıl Kayseri müftü yardımcılığı görevinde bulundu.

İstanbul Haseki eğitim merkezinde Tefsir Hadis ve Fıkıh dallarında uzmanlık eğitimi alan Akgül 3 yıl da Edirnenin Keşan ilçeisnde Müftülük yaptı.Türkiyede bir ilk olan cami ve salonlarda slayt gösterili vaazları başlatan Mustafa Akgül bir ilke daha imza atıp Dünyadaki ilk dingörevlileri sendikasının kurucuları arasında bulundu.Son şekliyle Diyanetsen şekilini alan bu sendikanın halen onursal genel başkanıdır.

Akgül ülkemizin 55 ilinde,Avrupanın Almanya,Belçika,Fıransa,Hollanda,İsviçre gibi bir çok ülkesinde,Hindistan ve Avusturalya gibi uzak doğu,Amerika gibi uzak batı ülkelrinde 700 den fazla konferans verdi.

600 ü aşkın TV programına katılan Mustafa Akgül,33 yıl İstanbul merkez vaizliği görevini yaptıktan sonra 2012 yılında İstanbul başvaizi oldu.Arapça bilen Mustafa Akgül 5 çocuk babası olup 8 de torun dedesidir.