Düzce'nin köylerinde yaz dönemiyle birlikte başlayan yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte bozuk yollardan kurtulmak isteyen köylerden siyasilere çağrılar geliyor.

Akçakoca'ya bağlı Koçar Köyü'nün Muhtarı Zeki Sönmez, bozuk olan köy yollarının yapılması için yetkililere seslendi.

Sönmez yaptığı açıklamada, bozuk ve tozlu köy yollarının yapılması için bu seneki ödeneği beklediklerini, ödenek gelir gelmez özel idare ekiplerini çalışmalara başlamasını istediklerini söyledi.



Yazın toz, kışın ise çamur çilesi çekilen yoldan kurtulmak istediklerini vurgulayan Muhtar Sönmez konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Geçen sene çıkan ödenek 2600 metre içindi. Toplamında zaten 5 kilometre bir yolumuz var. Göktepe muhtarı ile de anlaşarak 1300 metresi Göktepe’den aşağıya, 1300 metresi de bizim köyden aşağıya olacak şekilde yaptırdık. Arada 2400 metrelik bir yol kalıyor. Buna da bir ödenek bekliyoruz. Düzce’ye bu seneki ödenek henüz gelmemiş, o gelince değerlendireceğiz. Kaymakamlıkla ve siyasilerle görüşmelerimiz devam ediyor, bu konunun takipçisiyiz. Yalnız bir eksiklik var, yolun bu kısmının da bu sene içerisinde tamamlanmasını istiyoruz."

Haber: C.ÜSTÜNER