Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz, hayırseverlerle yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor.

Umut Işığı Yardım Birimi’nin çalışmalarını koordine eden Nursen Yanmaz ve ekibi, hayırseverden gelen yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara bizzat ziyaret ederek ulaştırıyor.
 


Belediye Meclis Üyesi Hanife Pazvant Tetik ile birlikte, yürüyemediği için evden dışarı çıkamayan Necmiye Ceylan’ı ziyaret eden Yanmaz, bağışlanan tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
 
Ziyarette duygusal anlar da yaşayan Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi koordinatörü Nursen Yanmaz, “Belediyenin bünyesinde yer alan Umut Işığı Birimi kapsamında mağdur olan insanlara el uzatmaya çalışıyoruz. Hayırseverler ve mağdur vatandaşlar arasında da bir nevi köprü vazifesi görüyoruz.” dedi.
 


Tekerlekli sandalyeyi gören ve duygulanan Necmiye Ceylan ise “Yürüyemediğim için evden dışarı çıkamıyordum. Belediye Başkanı Okan Yanmaz’dan ve eşi Nursen hanımdan Allah razı olsun, ellerinden geleni hiç esirgemedi. Tekerlekli sandalye elim, ayağım olacak.” diyerek dua etti.
 
Son olarak Yardım sever vatandaşların, Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine bağışladıkları Adaklık etler ve yataklar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

 



HABER: S.AYDINLI