AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun oluşturduğu yönetim kurulu listesi, Genel Merkez tarafından onaylandı.

İlçe Başkan Sarıoğlu, AK Parti ilçe binasında bugün yaptığı basın açıklaması ile yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Sarıoğlu’nun yeni yönetimi oluştururken partisine sadakatle hizmet ve dava düsturuna bağlılık kriterlerine azami dikkat etmesi bekleniyordu.



Bilindiği üzere, Dergah Akça’nın ilçe başkanı olduğu yönetim kurulu üyeleri arasında, özellikle son belediye seçimlerinde kendi partisinin adayına yeterince destek vermeyen ve hatta MHP’nin adayına açık destek verdikleri ileri sürülen kimi isimler yüzünden yönetim ciddi tepkilerle karşı karşıya kalmıştı.

Akça yönetimini istifaya götüren bu sürecin ardından göreve getirilen Sarıoğlu, gerek seçim döneminde gerekse diğer zamanlarda parti içi durumu iyi analiz ederek yönetimini oluşturacağı beklentisi isimlerin açıklanması ile yerini şaşkınlığa bıraktı.



Sosyal medya hesapları üzerinen listeyi eleştirenler, "Akçakoca AK Parti Yönetim Listesi açıklandı. Anlaşılan o ki Başkan Esvet Sarıoğlu bu makama neden geldiğini anlamamış. Partideki değişimden bir haber kalmış gibi. Dava adamlarını değil makbul ve kabul göreni değil müflis ve idare edilen isimleri tercih etmiş. Okan Yanmaz istese bu kadar güzel yönetim yaptıramazdı. Kendisine hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in de katılımları ile yapılan toplantıda Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu "Düzce’mize ve Akçakoca’mıza hayırlı olsun." diyerek yönetim listesini tanıttı. 

İşte yeni yönetim listesi

Başkan
Esvet Sarıoğlu

Yönetim Kurulu Üyeleri
Ziya Denizgez
Cüneyt Akan
Emrah Bartan
Emrah Çetinbaş
Güney Altay
Harun Sarı
İsmail Küçük
Necmi Işık
Osman Cumur
Özlem Eser Erkan
Sezer Lokum
Süreyya Tandoğan
Avni Biriktir
Arzu Genç

Haber: C.ÜSTÜNER