Akçakoca Limanı’nda 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nin ilk gününde Koliva ile coşan vatandaşlar, festivalin ikinci gününde de eğlenceyi doruklarına kadar yaşadı.



Festival alanını dolduran on binlerce Düzceli, yerli sanatçılarla keyifli anlar geçirirken, sahneye çıkan genç sanatçı Aleyna Tilki ile coşkunun sınırlarına ulaştı.



Konser esnasında sahneye çıkarak katılımcıları selamlayan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, festivalin devamlı yapılacağı müjdesi vererek şunları söyledi:

“Akçakoca bu tabloları özlemişti. Artık özlem bitti. Bu muhteşem tablo Akçakoca’da tekrarlanacak, sürekli olacak”



Yoğunluk nedeniyle konser alanında yer bulmayan ünlü şarkıcının birçok hayranı da çevredeki balıkçı teknelerini doldurdu.

Festivale ailesiyle beraber geldiğini belirten bir vatandaş ise duygularını Öncü Haber mikrofonlarına şu cümlelerle aktardı:


"Konser güzeldi. Eşim ve çocuklarla geldik. Çocuklar çok istedi. Aleyna Tilki’yi çok seviyorlar. Güzel vakit geçiriyoruz eğlendik."



Konser alanında eğlenen küçük çocuk ise Aleyna Tilki'yi çok sevidiğini belirterek 'Aleyna Tilki için geldim. Çok seviyorum. Ünlüler her zaman gelsin. Çok eğleniyoruz.' dedi. 




Yanmaz’ın, Aleyna Tilki'ye çiçek takdim ettiği etkinlik, havai fişek gösterisiyle sona erdi.


Haber: H. DURNA