2014-2019 yılları arasında Akçakoca Belediye Başkanlığı yapan Cüneyt Yemenici, çocuklara verdiği sözü tuttu. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti tarafından tekrar aday gösterilen ancak seçimi kazanamayan eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, seçimlerden önce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaretinde 'Sizi sinemaya götüreceğim' diyerek söz vermişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerin sinema isteklerini gerçekleştiren Yemenici’ye eşi Nilay ve kızı Cemre Yemenici de eşlik etti.



Kadir Çöpdemir’in başrolünü oynadığı “Kuklalı Köşk-Hırsız Var” isimli sinema filmini izleyen çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, Yemenici konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Çocuklarımıza seçim öncesi verdiğimiz bir söz vardı. İlk fırsatta onlarla birlikte bir sinema filmi izleyeceğimize dair söz vermiştik. Geçtiğimiz gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ydı. Bu vesile ile Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istedik. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Her daim geleceğe umutla bakmalarını, başarılı bireyler olarak ülkemizin gelişimine katkı sağlamalarını temenni ediyorum. Yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz için katkılarını esirgemeyen, bize bu imkânı veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım Bey’e de teşekkürlerimi iletiyorum."

Haber: C.ÜSTÜNER