Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçede öğrenim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik bot ve mont yardımı gerçekleştirildi.



Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrenciler için gerçekleştirilen yardımlar hakkında açıklamada bulunan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizi unutmadık. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin daha rahat bir kış ve eğitim yılı geçirebilmesi amacı ile yapmış olduğumuz yardımdan toplam 850 çocuğumuz yararlanmıştır. Akçakoca TSO olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik. Bizim ise sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çok çalışmaları ve hayalini kurdukları tüm başarılara ulaşmaları, Türkiye’yi büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesillerdir. Bunu sağlayan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi olmak üzere TOBB ve değerli Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum."