DÜZCESPOR DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Pazar günü oynanan Düzcespor Aksaray Belediyespor maçına kalede Furkan savunmada Enver Oğulcan, Onur, Kadir orta sahada Bulut,Sıddık sağ kenarda Barış sol kenarda Nevzat bu dörtlünün önünde Yusuf ileri uçta Ömer Faruk 11'i ile sahada yer aldı.

Müsabakanın ilk bölümünde iki takım savunmalarını 30 metre öne çıkarınca mesafe 50 metreye düştüğünden her iki takım fazla pas yapma olanağı tanımadılar Her şey penaltı pozisyonundan sonra değişti. 1-0 öne geçtiğimizde rakip Aksarayspor savunmayı orta sahaya çekince kaptığımız topları olumlu kullanınca gol pozisyonuna fazla girdik.

Düzcespor Aksaray Belediyespor önünde ikinci golü bulduktan sonra ilk yarının sonlarında Nevzat bir gol atma becerisini gösterse müsabaka ilk yarıda bitecekti.  Aksaray Belediyespor İkinci yarıya bütün riskleri alınca Düzcespor oyuncu grubu kaptığı topları iyi organize atak geliştirince 3.gol daha sonra 4.gol geldi. Attığımız 3. gol ve 4. gol ders niteliğinde gösterebilecek bir organize atak geliştirdik. Daha önceki maçlarda 4-2, 5-2 yakaladığımız pozisyonları iyi organize olamadan atakları sonlandıramamıştık ama Aksaray Belediyespor maçında atak sonlandırmayı çok iyi yaparak Aksaray Belediyespor’u farklı mağlup ettik. Aksaray Belediyespor böyle farklı hiç olmamıştı.

Düzcespor’a gelince oyuncularda müthiş istek arzu vardı geçen haftanın formsuz oyuncusu Yusuf oynadığı oyun ile bizleri büyüledi. Yusuf böyle oynamaya devam ederse Düzcespor Serik Belediyespor’u da rahat yener. Yusuf dışında takım tamamen iyi görünürken sağ kenar oyuncusu Barış iyi gözükmedi. Son olarak Düzcespor takım olma yolunda büyük ilerleme olurken oyuncuların kazanma hırsı maça yansıdı. Kalede Furkan kendinden emin olarak takıma güven verirken savunma ayakta kalıp rakibe gol imkanı vermedi.

Orta sahada Yusuf  ve Bulut iyi oynarken Nevzat her hafta üstüne koyarak oynamaya devam ediyor. Barış ise sağ kenarda oynadığı için verimli olmadı. İleri uçta Ömer Faruk çok iyi mücadele ederken aldığı bütün topları iade edip rakip stoperlerle savaştı. Orta sahada oynayan Sıddık ben bu takımda oynarım diyor oynar da ama fazla lükse kaçmadan oynaması gerekiyor Sıddık dikine oynayan bir oyuncu profil  çizerken Düzcespor’a büyük faydası olacak.

Şuraya yazıyorum Düzcespor bu oyuncu grubu ile Aksarayspor maçında oynadığı oyun ve iyi organize olursa Serik Belediyesporu rahat yener.