Fevzi Çakmak Mahallesi Fazıl Küçük Çıkmazındaki tekel evlerinde oturanlar hırsız şoku ile uyandı. İddiaya göre gece geç saatlerde 40 hanenin bulunduğu 2 bloğa giren hırsız ya da hırsızlar odunlukların kilitlerini kırdı.
40 hanenin bütün odunluklarının kapısını kırarak içeri giren hırsızlar apartmandan 2 bavul ve 1 şofben çalarak kayıplara karıştı.
Sabah odunluklarının kapısını kırık olduğunu fark eden apartman sakinleri, hemen polise haber verdi. Polis ekipleri apartman ve çevresinde parmak izi incelemesi yaparken olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan hırsızlık olayı ise mahalle sakinlerini huzursuz etti.  Apartman sakinleri , Hırsız ya da hırsızların bir gecede 40 hanenin bütün odunluklarına girmesinin kendilerini tedirgin ettiğini ifade ederek olayın bir an önce çözülmesini istedi.

Apartman sakinlerinden Şerife Özdamar,“Sabah bir baktım kapıların hepsi kırılmış. 40 hanenin de hepsinin kapılarını kırmışlar. Polisler geldi parmak izi aldı. Bu mahalle bir tek bizim sokakta böyle bir olay yaşandı. Bizde şaşırdık.” Şeklinde olayı anlatırken Bahtiyar Öztürk isimli bir diğer aparman sakini de“Bütün bloklara girmişler. Sabah fark ettik. Bütün hanelerin kilitlerini zorlayarak girmişler. Bir an önce bakılıp incelenmesini istiyoruz.”diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR