Tem Otoyolu Gümüşova Elmacık Köyü Mevkiinde bir kamyon ve bir kamyonet çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken biri ağır iki kişi yaralandı
Tem Otoyolu Gümüşova Elmacık Köyü Mevkiinde saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken biri ağır iki kişi yaralandı. Sabri Seba (49) idaresindeki 34 DL 8076 Plakalı kamyonet İstanbul istikametine seyir halindeyken bir anda kontrolünü kaybederek önünde seyir etmekte olan İbrahim Kul (49) idaresindeki 55 K 5831 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası üç kişi araç içinde sıkıştı. Düzce Belediyesi İtfaiyesi Kaza kırım ekibinin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü Sabri Seba, Rahim Seba (44) ve İbrahim Seba (40) 112 acil servis ambulanları ile Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu Ağır olan İbrahim Seba hastanede hayatını kaybederken diğer yaralılar Sabri Seba ve Rahim Seba'nın ise ilk müdahalenin ardından Toyoto-Sa İlk Yardım Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kamyon sürücüsü İbrahim Kul ise göz altına alındı.