Dün Bolu'da meydana gelen olayda, boğazına takılan çekirdek nedeniyle fenalaşan 1 yaşındaki Berranur bebek alışveriş merkezini ayağa kaldırdı.

TEM otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana gelen olayda, Elif ve Ayhan Uysal çifti, 2 çocuğuyla birlikte alışveriş merkezindeki bir lokantada oruç açtıktan sonra dolaşmaya başladı. Çekirdek yiyen Elif Uysal, kabuğundan ayırdığı çekirdeği kucağında bulunan 1 yaşındaki kızı Berranur Uysal'a verdi. Berranur Uysal çekirdeği yutmaya çalışırken, çekirdek bebeğin boğazına saplandı. Bebeğinin nefes alamadığı için çırpındığını gören Elif Uysal, çığlık atarak yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerinden yardım isterken, Elif Uysal sinir krizi geçirdi.

112 Acil Servis ekibi, Berranur Uysal'ı ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Doktorlar, Berranur Uysal'ın boğazına saplanan çekirdeği çıkartmak için seferber olurken, anne Elif Uysal ağlayarak hastaneye geldi. Feryat eden anne, "Yaşıyor mu? Ne olur çocuğumu gösterin" diyerek gözyaşı döktü. Boğazına saplanan çekirdek çıkartılamayınca Berranur Uysal, ameliyata alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER:H.İŞCAN