Bir kişinin ağır yaralandığı ve TOKİ halkını sokağa döken kaza gece saatlerinde Çamköy TOKİ’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kuzey Çevre Yolundan Çamköy istikametine gitmekte olan Murat Ö. İdaresindeki lüks otomobil, Çamköy TOKİ girişinde bulunan trafiğe kapalı alana büyük bir hızla daldı. Mıcır yola süratle giren otomobil taklalar atarak bir binanın duvarına çarparak durabildi.




Kaza sonra büyük panik yaşayan TOKİ halkı, kazanın yaşandığı yere doğru koştu. Çarptığı binanın duvarını yıkan otomobilin sürücüsü ağır bir şekilde yaralanırken kazada bir köpekte telef oldu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri ile Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler ağır yaralı sürücü Murat Ö.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından yaralıyı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk ederek tedavi altına aldı. Murat Ö.’nün hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kaza sonrası ana baba günü olan Çamköy TOKİ’deki kaza mahallinde, bir önceki akşam düğün eğlencesi olduğu ve kazanın yaşandığı dün gece ise herhangi bir merasimin olmaması olası bir faciayı önledi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri kazayla ilgili delil çalışması yaptı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber:İ.KELEŞ