Sancaklar Mahallesi’nde araç muayene istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi aralarına husumet bulunan iki şahsın arasında kalınca kurşunların hedefi oldu. İddiaya göre vurmak istediği şahıs güvenlik görevlisinin arkasına saklanınca kurşun güvenlikçiye isabet etti. Saldırgan olaydan sonra kaçarken ağır yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı. 

Alınan bilgiye göre; Sancaklar Mahallesi’nde dükkan işleten bir kişi saat 10.00 sularında dükkanın karşısında bulunan araç muayene istasyonunda görevli güvenlikçiyle sohbet ederken aralarında daha önceden husumet olan Fatih M.'nin motosikletle yanına doğru yaklaştığını gördü. Fatih M.'nin kendisini vurmak için silahını çekmesi üzerine şahıs, güvenlik görevlisi olarak çalışan İsmail Kara’nın arkasına saklandı. Fatih M. şahsı vurmak için ateş açarken kurşunlardan biri güvenlik görevlisinin başına isabet etti. Güvenlikçi İsmail Kara ağır şekilde yaralanırken silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi olay yerinden kaçtı.

Fatih M.'nin vurmak için silahına sarıldığı kişi olaydan yara almadan kurtuldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Ağır yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılırken, emniyet ekiplerinin kaçan şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Fatih M.'nin 2 ay önce Doğanlı'da bulunan bir fırında yaşanan vurulma olayının da şüphelisi olduğu iddia edildi. Aralarında husumet olduğu kişilere 2 ay arayla kurşun yağdıran şahsın yakalanması için polis geniş çaplı araştırma başlattı.