Sabah saatlerinde etkili olan sis ve yoldaki buzlanma kazaları beraberinde getirdi. Düzce'de sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Gölyaka Hacıyakup Köyünde Beytullah Başar idaresindeki halk otobüsü ile Taşkın Yavuz oğlu idaresindeki öğrenci servisi kafa kafaya çarpıştı...

 

 

Gölyaka Yolunda kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü. Araç içerisinde sıkışan öğrenci servisi şoförü sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Kaza yerine çağırılan Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekibi araçta herhangi bir yangına sebebiyet vermemek için aracın aküsünü söktü.

Yayaların bile yolda yürümekte güçlük çektiği kaza sonra uzun kuyruklar oluşurken bazı servis sürücüleride yolların buz olması ve tuzlama çalışması yapılmamasından yakındı.

kaza nedeni ile Gölyaka Hacıyakup Yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Kaza sonrası okula giden öğrenciler yolun açılmasını bekledi.

Uzun süre bekleyen öğrenciler yolun açılmaması üzerine okullarına yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Kaza yapan araçların çağırılan traktörle yoldan çekilmesiyle trafik eski akışına geri döndü.


Kazada serviste rehber olarak görev yapan Nurdan Yıldızoğlu ile Merve Özkan(17) ve Emre Ay (13) isimli öğrenciler yaralandı. Servis şoförü Taşkın Yavuzoğlu ile diğer 3 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza 2 çocuğu yetim bıraktı

Tem otoyolundaki kaza ise 4 ve 2 yaşlarındaki 2 kız çocuğunu annesinden kopardı... Tem otoyolu Kaynaşlı mevkiinde bir dinlenme tesisi önünde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre; Volkan Duman idaresindeki otomobil aniden yola çıkınca Hakan Şimşek idaresindeki TIR’la çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobil hurdaya döndü. Olay yerine hemen 112 ve Düzce itfaiyesi arama kurtarma ekipleri sevk edildi. İstanbul istikametinde meydana gelen kazada araç içinde sıkışan sürücü ve yaralılar ekiplerin uzun uğraşları sonucunda çıkartıldı.

Kazada otomobil sürücüsü Volkan Duman, Fatih Aydemir, Nisa Yağmur Duman (4), Nehir Duman (2) yaralanırken, 22 yaşındaki Aysel Duman olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 4 yaralının da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber; İ.KELEŞ