2 KAZA 6 YARALI

Düzce’de meydana gelen 2 ayrı kazada 6 kişi yaralandı. İlk kaza D-100 Karayolu Doğanlı mevkiinde meydana geldi.

Kaynaşlı'dan Düzce istikametine gitmekte olan Emre Yeşildağ idaresindeki 81 EH 118 plakalı otomobil Mesut Öztürk idaresindeki 81 BE 406 plakalı otomobile iddiaya göre arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddeti ile Mesut Öztürk’ün kullandığı otomobil otobüs durağını yıkarak yolun kenarındaki su kanalına uçtu. Kazada her iki otomobil sürücüsü yaralandı. Bölgeye kısa sürede 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

Her iki araçta da bulunan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.


FABRİKANIN BAHÇESİNE GİRDİ

Bu kazanın ardından saat 16.30 sıralarında Kapıcı Sapağı mevkiinde bir kaza daha meydana geldi. Bir otomobil orta refüjü açarak karşı şeride geçti. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. İddiaya göre 67 UC 050 plakalı otomobil sürücüsü Taner Şen yolda seyir halindeyken önüne aniden yaya çıktı. Yayaya çarpmamak için yoldan çıkan otomobil orta refüjü aşarak karşı şeride geçti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil yoldan çıkarak fabrikanın bahçesine girdi. Kaza esnasında şans eseri karşı şeritte araç olmaması olası bir facianın önüne geçti. Kazada Taner Şen, eşi Filiz Şen, 12 yaşındaki kızları Janset ve 2 aylık çocukları Tanem Şen kazada yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haber; M. YILMAZ