Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği iki farklı operasyonda kaçak akaryakıt ve faturasız madeni yağ ile uyuşturucu madde ve kenevir bitkisi ele geçirdi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Beyköy beldesinde iki şahsa ait işyerinde kaçak akaryakıt ve faturasız madeni yağ bulundurulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü EPDK görevlileri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilere ait Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işyerlerine baskın düzenlendi. Yapılan incelemeler sonucunda ise Ulusal Marker Cihazı ile yapılan ölçümde geçersiz sonuç veren 24 bin 500 litre akaryakıt ve 29 bin 652 litre faturasız madeni yağ ele geçirilirken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Jandarma ekipleri bir operasyon da 1 Ekim Perşembe günü Gölyaka’ya bağlı Açma Köyü’ne düzenledi. Uyuşturucu madde, ruhsatsız av tüfeği ve muhtelif çapta fişek bulundurduğu duyumu alınan 3 şahsın evlerinde yapılan aramalar sonucunda 668 gram kubar esrar maddesi, 415 kök kenevir bitkisi, 7 adet uyuşturucu madde kullanmak üzere hazırlanmış kova tabir edilen düzenek, 223 gram kenevir tohumu, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 28 adet muhtelif çapta fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında ya l işlem başlatıldı. 

Haber:Y.SEVER