Düzce’de yılbaşı büyük ölçüde olaysız geçti. Vatandaşların büyük bölümü yılbaşını evlerinde geçirmeyi tercih ederken bazıları da eğlence mekanlarına akın etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı nedeniyle eğlence mekanları özel eğlence programları hazırladı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde bir yıl daha geride kalırken, yeni yılın ilk dakikalarında eğlence doruk noktaya ulaştı.
Yeni yıla girerken eğlence mekanlarında alkol alanların huzuru bozmaması amacıyla yılbaşı gecesinde polis ekipleri sıkı denetim yaptı. Eski yılı uğurlayıp 2015 yılını alkol duvarlarını aşarak karşılayanların gecenin ilerleyen saatlerinde çevreye rahatsızlık vermemesi için ekipleri gece boyu caddelerdeydi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından yılbaşında, araç sürücülerine yönelik alkol uygulaması gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Trafik polisleri tarafından, Düzce’nin giriş, çıkış ve belirli noktalarında gerçekleştirilen alkol uygulamasında onlarca araç durdurularak araç sürücüleri alkol kontrolünden geçirildi.

Kaza ve yaşana bilecek olumsuzlukların önüne geçmek isteyen trafik polislerinin yaptığı alkol uygulaması araç sürücüleri tarafından olumlu bir çalışma olarak karşılandı.



Denetimlerde 190 kişi sorgulandı. 6 işyerinde yapılan aramada hakkında yakalama kararı olan 4 kişi gözaltına alındı.Vali Ali İhsan Su, da yılbaşı gecesi görev başında olan personeli dolaştı. Vali Su Düzce Jandarma Komutanlığı ve Kaynaşlı gölge trafiği ziyaret etti.

Düzce Valisi Ali İhsan Su’da görevi başında bulunan polislerin yeni yılını telsiz mesajı ile kutladı ve “İlimizin huzur ve güvenliği noktasında görevi başında hizmet yapan polis ekiplerimizin yeni yılını kutluyorum. Aileleri ile birlikte yeni yılın huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini diliyorum” dedi.

Haber;S.KAŞKIR