Eski işyerinden maaşını alamadığı ve cep telefonlarının faturaları nedeniyle haciz geldiğini iddia ederek 3'üncü kez baz istasyonuna çıkan maden işçisi, havaya ateş açtı.

Bolu'da, maden işçisi olarak çalışan, daha önce balta ile baz istasyonuna çıkan Mehmet Altıntaş, bu kez silahla direğe çıkarak havaya defalarca ateş açtı.

Mengen'in Gökçesu Beldesi'nde, daha sonra Mengen Selpek mevkiinde bulunan bir baz istasyonuna çıkarak yine benzer eylemde bulundu. Mehmet Altıntaş bugün eylemini Mengen'den Bolu'ya kaydırarak, araç trafiğinin en yoğun olduğu D-100 Karayolu Abant kavşağındaki baz istasyonu direğine çıktı. Mehmet Altıntaş'ı görenler 112 Acil Servis ve itfaiyeden yardım istedi.
Yanına kimsenin yaklaşmasını istemeyen Mehmet Altıntaş, direkte basamakların olduğu yere oturdu. Daha önceki eyleminde balta ile direğe çıkan Mehmet Altıntaş bu kez üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak defalarca havaya ateş açtı. Yaklaşık 30 metre yükseklikte kendisini iple direğe bağlayan Altıntaş jandarma ekiplerine 3 gün boyunca direkten inmeyeceğini söyledi.
Mehmet Altıntaş eylemine devam ederken, jandarma, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri beklemeye devam etti.

Haber: H. İŞCAN