METRELERCE SÜRÜKLENDİ

İlk kaza Tem Otoyolu Ankara istikameti Küçük Melen Mevkiinde gerçekleşti. Yaşar Apaydın idaresindeki 06 AY 0071 plakalı balık yüklü kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak metrelerce sürüklendi. Araç içerisnde bulunan 61 yaşındaki sürücü Yaşar Apaydın ve yanında bulunan Ömer Ceylan araç içerisnde sıkıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu araç içerisnde sıkışan yaralıları çıkardı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Balık yüklü kamyonetin kilometre telinin 95 te takılı kalması dikkat çekerken kaza yapan araç sürüklenirken bir çok ağacı da kırdı.

2804028042

OTOMOBİL ORTA REFÜJE ÇIKTI

İkinci kaza D-100 karayolu İstanbul istikameti Doğanlı mevkiinde meydana geldi. Yan yoldan D-100'e çıkmak isteyen Mustafa Cefa idaresindeki 14 DA 991 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil orta refüjün üzerine kadar çıktı.

28041

Araç içerisinde sıkışan sürücü bir önceki kazadan dönüş yapan 110 ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yine bir önceki kazadan dönüş yapan 112 acil servis ambulansı yaralıyı alarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.