Hamamüstü Köyünden 4 arkadaş dün öğle saatlerinde Derebalık yaylası civarında ava çıktılar. Bir gece yaylada kalan avcılar bugün kendi aralarında belirli bir av güzergahı belirleyerek dağıldılar... Avcılardan Ali Osman Cabaoğlu'ndan saat 14.00 sıralarında kaybolduğuna dair ihbar alan jandarma birimleri harekete geçti. Düzce Jandarma , Düzce otomobil sporlarının da katıldığı dört araçlık konvoy ve Düzce UMKE ekipleri köpeklerle avcıları arama çalışması başlattı. köylülerle traktörlerle arama çalışmalarına yardım etti...

 





 

Kayıp şahıslardan Ali Kandemir, Sabahattin Şen ile ismi henüz öğrenilemeyen bir avcının bulunduğu, bulunan 3 avcının 35 kişilik arama kurtarma ekipleri ile birlikte kayıp arkadaşlarını aramaya başladılar.

Sağlık ekiplerinin ulaşmakta güçlük çektiği Gölyaka Hamamüstü köyü yolu buzlanma nedeniyle kayganlaşırken kayıp şahıslar için paletli ambulans istenildi.

 

 

Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri AFAD ve jandarma ekiplerinden uzun süre haber bekledi.
Sıfırın altına düşen sıcaklıkta beklemeye başlayan sağlıkçılara köylüler çay ikramında bulundu. 

 

 

 

Çok sayıda jandarma, Düzce Arama Kurtarma Ekipleri, AFAD ve köylünün katıldığı arama kurtarma çalışmalarında kayıp olan Ali Osman Cabaoğlu uzun aramalar sonucu Beyköy’le Kaynaşlı arasında bulunan Yılankara mevkiinde bulundu. Bulunmasının ardından jandarma eşliğinde Beyköy Jandarma Karakoluna getirilen kayıp avcı burada bekletilen ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Haber: İ. KELEŞ