Pazaryerinde aynı yerde çıkan yangınlar tedirginlik yaratmaya başladı. Bir günde üst üste aynı mekanlarda çıkan yangın emniyeti harekete geçirdi. Aziziye mahallesinde bulunan yeni pazaryerinde bu sabah saat 04:00 sıralarında aynı anda dört tezgah yandı.

 

Çıkış nedeni bilinemeyen yangında dört iş yerinin aynı anda alev alması kundaklama olabileceği kuşkusunu kuvvetlendirdi.

 


Bir önceki gün yine tezgâhı yakılarak 2 bin liralık zarara uğratılan bir esnafın ardından bu sabah da aynı anda dört Pazar tezgahı alev aldı. Alevleri fark eden mahalle halkı hemen itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına anında müdahale ederek büyümeden söndürdü. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yangında tezgahlarda bulunan sebze ve meyvelerin büyük bir bölümü kullanılamaz hale gelirken emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 


Dün akşamda bir esnafın tezgahı yanmış, esnaf geceleri sık sık küçük çaplı yangınlar çıktığından dert yanarak, bölgeye MOBESE kamerası istemişti.

 

 

 

Haber; İ.KELEŞ