D-100 Karayolu Çoban Işıklı kavşakta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre; Tuncay G. idaresindeki otomobil ile Hasan U. idaresindeki hafif ticari araç ile çoban ışıklı kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil orta refüjde bulunan yön levhasına çarparak durabildi. Otomobil içerinde bulunan sürücü Tuncay G. ile birlikte 4 kişi araç içerinde sıkıştı.


Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine düzce belediyesi kaza kırım ekibi ile çok sayıda 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler araç içerinde sıkışan yaralıları çıkararak ambulanslara taşıdı. Yaralılar ambulanslardaki ilk tedavilerinin ardından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.


Kaza sonrası olay yerine gelen yaralı yakınları gördükleri manzara karşısında şoka girerken, yaralı yakınlarından biri otomobile çarpan aracın “plakası kaç” diyerek polis ekiplerine bağırınca ortalık biranda gerildi.Gerginlik kısa süreli arbedeye dönüşürken emniyet ekipleri şahsı gözaltına almak istedi.


Emniyet ekiplerine direnen şahıs güçlükle gözaltına alınarak polis otosuna bindirilerek ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.



ÇARPTI YAYA OLARAK KAÇTI!

Şahsın alkollü olduğu iddia edilirken kaza yapan araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Çoban’daki kaza nedeni ile kargaşa yaşanırken, bir kaza da Öztürkler ışıklı kavşakta meydana geldi. Olimpiyattan Öztürkler ‘deki ışıklara seyir eden bir otomobil önünde seyir eden kamyona arkadan hızla çarptı. biranda ortalığın karışığı kaza sonrası araç içerinde bulunanlar araçtan inerek hızla kaza yerinden kaçtı.Olay yerine yaralı olabilme ihtimaline karşı 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı olmadığı bilgisini alınca olay yerinden geri döndü. Emniyet ekipleri kazaya karışan otomobili çekici yardımı ile yoldan kaldırırken kaçan sürücü ve araç içerinde bulunanların yakalanması için çalışma başlattı.


Haber;İ.KELEŞ