Gürcüçiftlik Köyü’nde İl Özel İdaresi’ne ait hafriyat kamyonlarının sürücüleri tarafından süratli kullanılmalarından ve yaşanan kazalardan oldukça rahatsız olan köylüler, konuyla ilgili şikayetleri için resmi başvuru yapmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını belirterek yetkililerin seslerini duymalarını istemişti.

Dün akşam saatlerinde Yığılca yolu üzeri Gürcüçiftlik Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Düzce’den Yığılca’ya seyir eden Mehmet Günal idaresindeki minibüsü yine aynı istikamette gitmekte olan Ahmet Gencer’in kullandığı otomobil iddiaya göre hatalı sollama yaptı.

Şerit ihlali yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sollamaya çıktığı Mehmet Günal idaresindeki minibüse ardından karşı şeritten gelen başka bir minibüse çarptı.

3 aracın karıştığı kaza sonrasında dört kişi yaralanırken, kazayı gören vatandaşalar hemen 112 acil servis ekipleri ile jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına aldı.

Kaza nedeni ile Yığılca yolu bir süre trafiğe kapalı kalırken, araçların yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü. Kaza yaşanmadan yaklaşık 2 gün önce kazaların sıkça yaşandığı bölgede şikayetlerini dile getirdiğimiz vatandaşlar yaşanan kazalardan mustarip durumda.

Haber;İ.KELEŞ