Çamköy Mahallesi’nde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, alevler diğer evlere de sıçradı.



Mahalledeki 5 ev alevlere teslim olurken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. can kaybının yaşanmadığı yangında, olay yerine tedbir amaçlı ambulans ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Dumandan etkilenenler ambulansta müdahale edildi. Düzce belediyesi itfaiyesinin seferber olduğu yangında Çamköy sokağa döküldü.

Sinirler Gerildi

 

 



Çamköy halkının evlerinin gözleri önünde yanışı kısa süreli gerginliğe yol açtı. sinirlerin gerilmesiyle kavgalar çıktı.. Yangını söndüren itfaiye aracının pompasının arıza yapması nedeniyle yangına müdahale edemeyen ekiplere Çamköy sakinleri tepki gösterdi.



Mahalle halkı yangını söndüren itfaiye aracının camlarını kırarak zarar verdi. Olay yerinden uzaklaşan ekiplere destek kısa sürede geldi. Yangın yerine çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri etten duvar örerek yangın mahaline kimseyi yaklaştırmadı. Olaylı yangında itfaiye ekiplerini rahat çalışabilmesi için emniyet güçleri büyük çaba sarf etti. Alev topuna dönen evler uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken yangında ev sahipleri sinir krizleri geçirdi.



Yangına müdahale etmek isteyen bir genç de elinin kesilmesi sonucu yaralandı. Yaralı genç 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Güçlükle kontrol altına alınan yangında Cengiz Kaçmaz, Cesur Gezmez ,Şenol Nalbant ,Aynur Avay Ve Temel Aksak ait evler tamamen kullanılamaz hale geldi.

Haber: S. KAŞKIR