Kalıcı Konutlar Bağlantı yolu Kalıcı istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Düzce istikametinden Kalıcı Konutlar istikametine gitmekte olan Ramazan Sönmezoğlu idaresindeki 81 AC 843 plakalı kapalı kasa kamyonet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yol kenarında toprak zemine çarparak durabildi.

Meydana gelen trafik kazasında sürücü Ramazan Sönmezoğlu takla atan aracın altında kalarak sıkıştı. Kaza sonrası olay yerine hemen 112 acil servis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın altında sıkışan Ramazan Sönmezoğlu’nu sıkıştığı yerden çıkardı.

112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücünün durumunun ağır olduğu ve çok fazla kan kaybettiği öğrenildi. Hemen ambulansa konulan yaralı hemen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası polis olay yerinde inceleme yaptı ve yaralının cep telefonuna ulaşıldı. Polis memuru Ahmet Çegen telefondan yakınlarına ulaşmaya çalıştı ve Ramazan Sönmezoğlu’nun kaza yaptığını haber verdi.

Haber; R. BAL