Düzce polisi zehir tacirlerine geçit vermiyor. Bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde durdurdukları kamyonetin içerisinde yaptıkları aramanın ardından daha detaylı araştırma için aracı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

Özel eğitimli narkotik köpeği Dizel ile yapılan aramada aracın çeşitli yerlerine zulalanmış halde 137 paket eroin bulunurken paketlerin yaklaşık 70 kilo olduğu öğrenildi.

 

Araçta yapılan incelemeleri İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve yardımcıları da izledi.

 Zehir tacirlerinin Doğu illerinden İstanbul’a götürmek istediği 70 kilo uyuşturucu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı titiz çalışma sonucunda genç bedenlere ulaşamadan engellenmiş oldu.

Yaklaşık bir milyon TL olduğu öne sürülen uyuşturucu maddenin taşındığı 07 plakalı lüks kamyonetin sürücüsü ise gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde bir başka noktada da polisin kaçakçılara yönelik operasyonu vardı. D-100 karayolu Gümüşova Selamlar Köyü mevkiinde de 27 plakalı kasasında eşya yüklü iki kamyonun kasasında zulalanmış halde yüklü miktar gümrük kaçağı sigara ele geçrildi.
 
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nün zehir tacirlerine yönelik yaptığı çalışmalar devam ediyor.