Yaşlı adam ayağına taş bağlayıp gölete atlayarak intihar etti. Olay bu sabah saatlerinde
Muncurlu Köyü'ndeki mesire alanında bulunan gölette meydana geldi. 77 yaşındaki Sami Özdemir, sabah saatlerinde göletin çevresinde çalışma yapan Köy Muhtarı Osman Yaman'ın yanına gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra ortadan kaybolan yaşlı adamı merak eden köy muhtarı ağaca asılı ceketini ve bastonunu fark edince göletin yakınına gitti. Muhtar Yaman yaşlı adamın cansız bedenini suyun içinde olduğunu gördü. 77 yaşındaki Özdemir, Yaman ve çevrede bulunanların yardımı ile sudan çıkarılırken hemen 112 ekiplerine haber verildi.

Yaşlı adamın ağaca “Burası benim mezarım olsun. Vekilim de Osman Yaman'dır” yazan bir not bıraktıktan sonra ayağına taş bağlayarak intihar ettiği iddia edildi. Babasının intihar haberini alan oğlu da göletin yanına gelerek “Baba beni yaktın” şeklinde feryat etti.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısı ise olay yerinde inceleme yaptı. Savcının yaptığı incelemenin ardından Özdemir'in cesedi Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Yaşlı adamın ekonomik sıkıntısı olmadığı bir süredir sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi.