Düzce İl Emniyet Müdürlüğü yılbaşından bu yana başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Özellikle kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda göz açtırmayan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bu yıl içerisinde kaçak sigara ele geçirmede rekora doğru gidiyor.

Ayda ortalama 3-4 başarılı operasyonunun altına imza atan ekipler gümrük kaçağı sigara yakalama konusunda büyük başarı elde etti. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda yıl içerisinde toplam 943 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Başarılı operasyonlarına aralıksız devam eden ekipler yaptıkları bu operasyon ile kaçakçılara bir darbe daha vurmayı başardı. Daha önce yaptığı operasyonlarda operasyonların devamının geleceğini bildiren ekipler bu yıl içerisinde toplam 943 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Ramazan ayı içerisinde 3 kez gümrük kaçağı sigara ele geçiren ekipler, son yakalanan sigaralarla birlikte Ramazan ayı içerisinde toplam 112 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiş oldular.

Haber; R. BAL