Fiyatı ucuz ve temin edilmesi kolay olduğu için giderek yaygınlaşan Bonzai kullanımı nedeniyle komaya giren gençlerin sayısı çoğalıyor. Yine dün akşam iki bonzai vakası daha yaşandı. Akşam saatlerinde Rasim Bedir Paşa bulvarında yerde yatan bir şahsı gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi.
Her gün kullanımından dolayı sokak ortasında yâda metruk binalarda yarı baygın halde bulunan gençlere bir yenisi Rasim Bedir paşa bulvarında eklendi. Aldığı uyuşturucunu etkisi ile ayakta durmakta zorlanan genç şahıs yere yığıldı. Yere yığılan genci gören vatandaşlar hemen sağlık ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede yaptığı araştırmada yerde yatan bir şahsa ulaşamazken ihbarın geldiği yerden ayrıldı.
İkinci bir ihbar alan ekipler hemen ihbarın geldiği yere yöneldi. Yerde yatan bir şahsı gören emniyet ekipleri baygın genci uyandırmak için uzun süre çaba sarf etti. Şahsı Uyandırmakta başarılı olamayan ekipler hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kendinde olmayan şahsı ambulansa bindirdi. Tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edildi.

 

Haber; İ. KELEŞ