Ömer Akman. Daha bir yaşına bile girmemiş. Daha bu yaşında trafik kazası ile tanıştı. Hiçbir şeyden habersiz annesinin kucağında ağlıyor. Annesi ise kendini değil yavrularını düşünüyor.  Hurdaya dönen aracın içerisinden bir tek Küçük Ömer yara almadan kurtuldu. Etrafta olan bitenden habersiz, ne olduğunu bilmeden ağlıyordu Ömer Akman. Annesi ise Küçük Ömer’in ağlamasını susturmaya çalıştı bacağındaki yaraya aldırış etmeden. Annesi ile birlikte ambulansa bindirildi Küçük Ömer. Hemşire bebeği kucağına aldı ve sevemeye başladı. Ama Ömer hemşirenin kucağında bile annesine doğru bakıyordu. Sanki içinden ne oldu bize der gibiydi.

Kaza D-655 Karayolu Şifalısu Mevkii Düzce istikametinde meydana geldi. Fahrettin Akman’ın kullandığı 34 VPR 12 plakalı otomobili ilerlerken ile Şifalı su mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve takla attı.

Meydana gelen kazada sürücü Fahrettin Akman ve otomobilin arka koltuğunda bulunan eşi Nurten Akman ve çocukları Mert ve Berk Akman yaralandı. Otomobilin arkasında oturan annesinin kucağında olan Ömer Akman ise kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kaza sonrası olay yerine 112 acil servis ambulansları sevk edildi. Durumu daha ağır olan Fahrettin Akman ilk gelen ambulansla hemen Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocukları Mert ve Berk Akman da ambulansın önüne bindirilerek yine aynı hastaneye kaldırıldılar.

Met ve Berk de kazanın şoku ile ağlıyorlardı. Gözlerinde kazanın vermiş olduğu korku, gözlerinde babalarının yaralanmasından dolayı yaş vardı. Olay yerine gelen ikinci ambulans geldi. Anne Nurten Akman ve kucağındaki minik Ömer de bu ambulansa bindirildi. Nurten Akman’ın bacağından yaralandığı ifade edildi. Ama anne bacağını değil minik Ömer’ini düşünüyordu. Bir an olsun ayrılmadı minik Ömer’in yanından Ambulansla Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kaza nedeni ile trafik D-655 Karayolu Şifalısu Mevkiinde trafik kısa süreli tek şeritten sağlandı. Kaza ile ilgili Jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Haber; R. BAL