Olay, dün gece saatlerinde Akçakoca Melen ağzında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; iki grup arasında çıkan tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada B.D isimli bir kişi bıçaklanarak ağır yaralanırken bıçaklama olayına karışan taraflar hızla olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan B.D'ye ilk müdahaleyi yaparak Sakarya Araştırma ve Uygulama hastanesine sevk etti.

Olayı gerçekleştiren şahıslar iki araçla kaçmaya çalıştı. Şahısların peşine düşen Jandarma ve polis ekipleri şüphelilerin içinde bulunduğu otomobillerden birini Akçakoca ilçe merkezinde durdurarak şahısları gözaltına aldı.
Kaçan diğer otomobil ise Bölge Trafik ekiplerine ve Düzce Merkez ekiplerine bildirilerek takibe alındı. Akçakoca Bölge Trafik ekipleri peşine düştükleri araca defalarda dur ihtarı çekti. Ekiplerin dur ihtarına aldırış etmeden kaçmaya çalışan otomobil yine Jandarma ekipleri ile birlikte önü kesilerek durduruldu.

Durdurulan otomobilden indirilen 4 şahıs yol üzerine yüzüstü yatırılarak kelepçelendi.

Kelepçelenen dört kişi Jandarma minibüsüne bindirilerek ifadeleri alınmak üzer karakola götürüldü. Ekipler olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber:İ.KELEŞ