Edinilen bilgilere göre Fevzi çakmak mahallesi D-100 yolu kenarında bulunan bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenilen Ramazan Dik, aldığı arabanın borcunu ödemediği gerekçesi ile feci şekilde dövüldü.

Aynı fabrikada çalışan karısı, tekstil fabrikasının hemen yanında 3 kişinin kocasına saldırdığını gördü ve olay yerine koştu. 3 saldırgan olay yerinden hemen uzaklaşırken olayı gören İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerine gelerek Ramazan Dik için 112 Acil Servis Ambulansı istediler. Olayın yaşandığı sırada yakınlardaki kahve ve işyerlerinden gelen vatandaşlar, "kaldırımda 4 kişi konuşuyordu. Daha sonra bağırmaya başladılar. Ardından 3 kişi bir kişiyi dövmeye başladı. Dayak yiyen adam kaldırımdan yere düşerek kafasını asfalt zemine çarptı. Saldırganlarda olay yerinden kaçtı." şeklinde konuştular.

Kafasından feci şekilde darbe alarak aşırı kan kaybeden Ramazan Dik'i karısı bir an olsun yanlız bırakmadı. Ambulans beklerken kocasının boynuna sarılarak feryat etti. Olay yerinden geçen bir ambulansla hastaneye götürülmek istenen Ramazan Dik o sırada çağırılan 112 Acil Servis ambulansının gelmesi ile birlikte özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ramazan Dik'in acil ameliyata alındığı ve hayati tehlikeyi atlattığı edinilen bilgiler arasında.

Emniyet Ekipleri kaçan 3 kişiyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.