Düzce yeni bir sorunla karşı karşıya... Suça karışan çocukların sayısı giderek artıyor. Son 3 gün içerisinde yaşanan 2 ayrı hırsızlık olayını çocukların gerçekleştirmesi tehlikenin giderek büyüdüğünü gösterdi.

"ÜSTELİK ÇOCUKLAR" HABERİNİ OKUMAK İÇİN RESME TIKLAYIN

Ağa Mahallesi çalıntı at arabasıyla demir çalan 2 çocuktan sonra yeni bir hırsızlık haberi daha geldi. Bu olayda da başrolde çocuklar vardı. 18 yaşından küçük 3 çocuk, tescilsiz olduğu için trafikten men edilen motosikletleri, çekildiği otoparktan çaldı. Çocuklar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

3 çocuk, 3 motosiklet çaldı!

 

Edinilen bilgilere göre; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz haftalarda il genelinde tescilsiz motosikletler üzerinde yapılan denetimlerde trafikten men edilerek otoparka çekilen motosikletler çalındı. Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü hırsızlık büro ekiplerine otopark görevlileri tarafından 3 adet motosiklet çalındığı bildirildi. İhbar üzerine hırsızlık büro ekipleri otopark görevlilerine ulaşarak olayla ilgili bilgi aldı.

Aldıkları bilgiler neticesinde araştırma yapan ekipler, hırsızlık olayından şüphelendikleri Ü.G. E.I. ve M.Ö.’yü Aydınpınar Caddesi üzerinde gözaltına aldı. Yapılan sorgularının ardından Ü.G. nin çok sayıda suç kaydı bulunurken çaldıkları motosikletler Çay Mahallesi Ulus Sokakta park halinde bulundu.

 

Şahısların yaşlarının küçük olması nedeni ile Ü.G. E.I. ve M.Ö. çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Otoparktan çalınan motosikletler çekici vasıtası ile tekrar otoparka çekilirken, hırsızlık şüplelilerinin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 
Önleyici tedbirler alınmalı