Tem otoyolu ve D-100 karayolunun yanı sıra şehir merkezi ve ilçelerde yaşanan araç yoğunluğu kural ihlalleri ile birlikte kazaları kaçınılmaz kıldı. Gece yarısından sonra da araç yoğunluğunun yaşandığı yollarda kazalar ard arda geldi.

BİR GARİP KAZA
Gece yarısı saat 01:45 sıralarında çoban mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sürücülerden biri olay yerinden kaçtı. Üstelik olay yerinden kaçan sürücü kazanın oluşuna göre suçsuzdu. İddiaya göre kaza şöyle gerçekleşti; Akçakoca istikametine gitmekte olan F.U. idaresindeki lüks Cip, Çoban Kavşağı’na geldiği sırada yanındaki aracın dirift yaptığını iddia ederek ona çarpmamak için gaza bastı ve Kaynaşlı istikametinden gelen bir otomobile çarptı. Cipin çarptığı otomobil savrularak yaklaşık elli metre ileride refüje çıkarak durabildi.

SÜRÜCÜ KAÇTI
İddiaya göre başından yaralanan sürücü olay yerinden kaçtı. Polisin kaza tutanağına sürücüsü firar etti diye yansıyan kazada Cip kullanılamaz hale gelirken, cipin sürücüsü F.U’nun iddiasına göre kendisinin kaza yapmasına sebep olan driftçi araçta olay yerinden kaçtı. Ayrıca cipin bagajından bir adet kurusıkı tabanca çıktı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.

110 PROMİL ALKOL
Diğer yandan sabaha karşı D-655 karayolunda bir kaza daha yaşandı. Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gitmekte olan bir otomobil Karaca ışıklı kavşakta önünde seyir eden ticari araca arkadan çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, ticari araca çarpan araç sürücüsünde 110 promil alkol çıktı. Polis sürücünün ehliyetine el koydu.

Haber; Ş. ÇAKIR