Muncurlu Devlet Hastanesi’nden aldığı hastayı Düzce Devlet Hastanesi’ne götüren hasta nakil ambulansı kaza yaptı.

 

 

 Muhsin Arslan idaresindeki hasta nakil ambulansı D-100 Karayolu Doğanlı mevkiinde Düzce istikametine gitmekte olan Ömer Arslan idaresindeki kamyonetin ambulansa yandan çarpışması sonucu şarampole uçtu.

 

 

 Şarampole uçan ambulansta sevk edilen hasta Sıdıka Özkan, yanında bulunan refakatçi ve ambulans sürücüsü yaralandı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyonet sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atatırken kaza sesini duyan çevredeki işyerinde bulunan çalışanlar hemen kazazedelerin yardıma koştu.

 

 

 Kazazedelerin yardımına koşan vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

 Yaşanan bu kaza hasta ve hasta yakınlarının iki hastane arasında git gel yapmaması açısından Merkezde yapımı devam eden ve ağır aksak ilerleyen 300 yataklı Devlet Hastanesinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini, bir kez daha ortaya koydu.

 

 

 

 

Haber;İ.Keleş