Olay, dün gece saat 02.30 sıralarında Kalıcı Konutlar 5. Bölge’de meydana geldi. İddiaya göre; Kalıcı Konutlar 5.Bölgede ikamet eden Can Berk Y. henüz öğrenilemeyen bir sebeple ailesi ile arasında tartışma çıktı. cinnet getiren Canberk Y.; annesi, babası ve amcasını defalarca bıçakladı.


Bıçaklanan Aysın Y., Abdurrahman Y., Abdüsselam Y. aldıkları bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekipleri ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil polisler sevk edildi.



Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi İle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına aldı.


Olay sonrası annesini, babasını ve amcasını hunharca bıçaklayan Canberk Y. emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Oğullarının cinnet geçirmesi üzerine bıçaklanan aile fertlerinin hastanedeki tedavileri devam ettiği öğrenildi. Emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABER;İ.KELEŞ