Tem otoyolu Gümüşova rampaları Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında 5 araç birbirine girdi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Feytullah Samet aslan idaresindeki otomobil yine aynı istikamette gitmekte olan lüks araca çarptı.

 

 

 

Kazanın etkisi savrulan araçlarda maddi hasar meydana gelirken aynı noktada Ahmet Gürbüz idaresindeki minibüs ile ali Suat Dönmez ve murat menekşe idaresindeki otomobil birbirine girdi. Kazada 2 kişi yaralanırken kazayı gören vatandaşlar yaralılar için 112 acil servis ekibi ile polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

 

 

 Bir başka kaza ise tem otoyolu İstanbul istikametine gitmekte olan hasan yılmaz idaresindeki otomobilin sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Kazazedeler için olay yerine 112 acil servis ekipleri ile düzce itfaiyesi kaza kırım ekipleri sevk edildi. Kazayı gören diğer sürücülerin yaralı kazazedelerin yardımına koşarken olay yerine 112 acil servis ekiplerinin ulaşmasının ardından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

Haber;İ.Keleş